Защитникът на Хебър Пазарджик –Камен Хаджиев, сподели мнението си след загубата на неговия тим с 0:1 от полския Висла Краков в контролна по време на лагера в Турция.  

„Добре се вложихме и първото, и второто полувреме. Имахме ситуации да отбележим, но нямахме късмет. Все още сме в тежка подготовка, втора седмица сме още. Има умора от първите седмици. Все още имаме и нови хора, трябва да избистряме състава. Всичко с времето си“.

„Да, като цяло хотелът е добър. Базата също е много добре оформена. Единствено за контролите трябва да пътуваме да играем в Анталия или Белек. Като цяло тренировките също са добре. Гледаме да работим, да се влагаме във всичко ,което треньорите ни предоставят на тренировките. Мисля, че добре се справяме“.

„Надявам се да се завърнем в Пазарджик, стискам палци. Всички желаят това нещо, защото хората много са запалени да си гледат отбора в Пазарджик. Не всеки може да пътува до София да гледа отбора. Пожелавам на всички, които стискат палци, както и аз, това да се случи. Ако играем в Пазарджик, ще имаме много голяма подкрепа от феновете и ще ни помогне в битката за оцеляване и оставане в групата“, заяви Камен Хаджиев.