От Хебър имаха претенции към съдийството, като отправиха открито писмо и като представители на тима гости в "Домът на футбола" бяха Владимир Гаджев, който е председател на Управителния съвет на клуба, както и Радослав Здравков, който е помощник-треньор.

"Прогнозите за Купата на България са, както винаги – да се надиграваме и да елиминираме Лудогорец. Знаем кой е нашият треньор и екип, това ни дава самочувствие. Наясно сме с това какво притежаваме и ще играем срещу много труден отбор, но не сме аутсайдер и ще опитаме да елиминираме Лудогорец", заяви Владимир Гаджев.

"Очаквахме да има диспут, за да може да се дискутират съдийските грешки особено в последните няколко мача. Това е генерален проблем като цяло. Ние сме от името на Хебър и имаме претенции към начина, по който се отсъждат един ситуации. Не сме съгласни с този начин, защото губим точки. Не сме тук, за да нападаме някого персонално, трябва да е по-мащабно. Трябва да се развива футболът и съдиите да са му в помощ. Важно е защо се допускат тези грешки и се надяваме, че това не е целенасочено", допълни той.

"На всички е ясно, че българският футбол е в голяма криза. В него има големи проблеми, които са неразрешими от години. Подготвили сме кадри от мачове след Конгреса, след като Георги Иванов бе избран. Не усещаме промяна, макар че се надявахме. Ако има такава, тя е в детайли. Примерно Георги Иванов ходи на мачове да гледа от родното първенство. Съжалявам, че сега няма хора да разговаряме на тези теми. Тук сме да защитим клуба, футболистите, но и целия град, като искаме да повдигнем един наболял въпрос от много години, който няма развитие и решение. В тази позиция не сме само ние", сподели Радослав Здравков.

Повече от позицията на двамата може да видите във видеото!