Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе изключително недоволен след загубата от Славия с 1:3 от 29-я кръг на efbet Лига, като отправи словесна атака към съдийството в сблъсъка.

"Представихме се на ниво. Гледаме да развиваме млади играчи, но трябва време и търпение. Не ни позволиха да играем, това е сериозна несправедливост. Смятам, че всички го видяха. Не е нормално в един такъв, добър и интересен мач да се влияе така на резултата", започна той.

"Неправилно ни отмениха гола, нямаше засада, това беше редовен гол. При втория гол на Славия има нарушение в атака, което не се разгледа, а тези неща влияят. Виждам какво се случва на терена и го коментирам. Това не е проблем в българския футбол от днес. Смятам, че си продължаваме по същия начин. На третото дъно сме", добави специалистът.

"Очевадно е какво се цели. Искаме да печелим точки. Не знам на кой пречи Хебър. Искаме да играем футбол и да израстваме. Това е видно и няма да се промени. Много жалко и позорно е това. Работим добре, ще продължим по същия начин. Ние винаги преследваме победата", завърши Любослав Пенев.