Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев говори след загубата с 1:3 от Славия в efbet Лига. Наставникът не бе доволен от съдийските отсъждания по време на мача.

"Обяснение не беше необходимо, от самото начало виждаме как се развива мачът. Не играехме срещу 11 противника, а срещу 14. Редовен гол, няма засада, още при самото центриране ситуацията си е редовна и голът е редовен. Има и други ситуации, вторият гол на Славия също е с нарушение, което не се гледа. Това са важни моменти от мача, които не ни позволиха да играем по начина, по който искахме", заяви Любо Пенев.

"Ние хубаво ще я пуснем тази компилация, но какъв е смисълът? Това пречи на нашия футбол. Вече не сме на дъното, а на дъното на дъното. Ето един пресен пример. Не трябва да ги заобикаляме тези проблеми. Не може да очакваме, нито футбол, нито национален отбор, нито нищо. Ние сме от средно ниво и надолу. Виждам една сериозна несправедливост и подигравка с труда на футболистите и треньорите. Не казвам нищо ново, но това са факти", каза още той.

start-photo.bg
85 снимки

"Аз ще започна от първата секунда на мача, казах им в съблекалнята, че приемам грешките и коментарите. Говорихме си разни неща, трябваше да влезем по-мотивирани и концентрирани в мача. Това бе първата корекция, която искахме да направим през второто полувреме. Аз ги възпитавам футболно да не проявяват емоции и да се концентрират върху работата и това, което трябва да свършат, но в даден момент и на тях им писва и те са хора и имат чувства", заяви наставникът на тима от Пазарджик.

"След една заугба в половината на противника получихме трети гол и това ни пресече максимално и не можахме да завършим мача по начина, по който искахме. Убеден съм, че правим крачка в правилната посока. Работим с един много добър състав, налагаме и млади футболисти, това е много важно за развитието на клуба. Всичко това става с търпение и работа ежедневно", допълни той.

"Ние винаги играем за добро представяне и търсим победата. Въпросът е момчетата да се успокоят малко, да се възтасновим и посрещаме след това противника", сподели Пенев за предстоящите мачове с Лудогорец.