Локомотив София посреща Хебър в мач от 28-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:00 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи за вас всичко най-интересно минута по минута около сблъсъка.

Локомотив София имаше малко време за възстановяване след полуфиналния сблъсък, който изигра за Купата на България срещу ЦСКА 1948. Тимът на Станислав Генчев може и да е все още уморен, като добрата новина е, че Селсо Рапосо се завръща след наказание. Красимир Милошев може и да се завърне в стартовите 11 на отбора. Орачев, Петков и Александров са напълно възстановени и са на разположение за Станислав Генчев.

Хебър вкара впечатляващите 10 гола на Локомотив София в последните четири мача между двата отбора. Наставникът на тима от Пазарджик заяви, че всички вярват в спасението. От клуба организираха специален превоз за феновете до стадион "Надежда". Хебър е в изключителна слаба форма, като има едва една победа в последните си 14 мача.

Локомотив София се бори за 7-а позиция в класирането, а Хебър иска да оцелее. И двата тима имат нужда от трите точки, а вие може да проследите кой ще ги спечели.

подкрепя българския спорт