От новака в efbet Лига обявиха, че са постигнали договореност със седем футболисти, които помогнаха за класирането на отбора в елита, да продължават договорите си. От Пазарджик добавят, че преговорите с други двама продължават, но без да съобщават имена.

Във връзка с появилите се спекулации относно бъдещето на ФК Хебър е редно да ви информираме за следното - днес е хубав ден за Хебър! Ръководството постигна договореност със седем от най-перспективните състезатели на отбора, били в основата на влизането в Първа лига, а с двама продължават преговорите. Днес не е време за спекулации, а за спокойствие, за да може ръководството да свърши своята работа и съвсем скоро да обяви целите си за елита”, написаха от клуба.

По информация на Gong.bg в клуба остават Петър Дебърлиев, Цветелин Тонев, Мартин Михайлов, Георги Търтов, Ивайло Михайлов и Емануил Манев.

По-рано днес Ви информирахме, че с Хебър се разделят треньорът Николай Митов, както и Тодор Чаворски, Живко Петков, Александър Бастунов, Олег Димитров, Евгени Игнатов, Ивайло Василев, Ивайло Найденов, Мартин Вълчинов, Китан Василев и Жак Пехливанов.

подкрепя българския спорт