След равенството 1:1 на Хебър със Славия в Овча Купел, треньорът Веселин Великов изрази своето недоволство от представянето на отбора си през първата част на мача. Според него, първото полувреме беше изцяло за Славия, докато през второто Хебър подобрил играта си и имал няколко шанса за гол, който можеше да обърне резултата.

"От първото полувреме не съм доволен изобщо. Разменихме си по едно полувреме – първото беше за Славия, а второто беше наше. Имахме варианти и възможности за гол, но мачът се стекъл така, че една точка е добре дошла. Това, че се водим домакини, няма значение – дефакто сме гости. Не е нормално да получаваме гол в първите минути и мачът да започне с 1:0 за противника. Почти винаги е така", коментира Великов.

Той добави, че след съблекалнята са направени някои промени, които са дали резултат. "Говорихме си в съблекалнята, променихме няколко неща и мисля, че те дадоха резултат. Много сме далеч от лицето на Хебър, което аз искам да виждам, но момчетата се стараят и мисля, че ще играем все по-добре", каза треньорът.

"Намираме се в много деликатна ситуация. Поне домакинствата да ни бяха в Пазарджик. Знаем, че влизаме в много трудна серия, но няма да се откажем и ще дадем всичко от себе си", завърши Великов.