Треньорът на ЦСКА - Томислав Стипич, не скри задоволството си от победата с 3:1 над Хебър. Той подчерта, че липсата на фенове заради наказание няма как да не влияе на отбора. Според него гостуването на Спартак Варна в следващия кръг ще е доста по-голямо предизвикателство за водения от него тим.  
 
"Не беше лесно. Беше много труден двубой, поздравявам моите играчи. Доволни сме от това, което направихме. Аз съм треньор и трябва да се грижа за уменията на своите футболисти. Ако идват от България и имат качеството - супер, ще ги пусна да играят. Трябва да печелим двубои и в същия момент трябва да развиваме тези млади играчи. Само така ще имаме успех.
 
Не бяхме на позиция при техния гол и ни изненадаха. Мислехме, че тъчът е за нас, но бе за противника.  Ежедневната работа е страхотна, има страхотна връзка между футболистите и треньорите. За мен това е най-важното. Когато срещам феновете, искам да имаме добри чувства.
 
Феновете ни липсват много. Това е голям стадион и ако нашите привърженици бяха тук, щяха да пляскат и да крещят. Те ще доразвият нашите добри действия и ще отидем на следващо ниво. Отборът ни се строи, стадионът ни се строи - трябва да вярваме в себе си. 
 
Очаква ни много труден двубой срещу Спартак Варна, гледах ги срещу Хебър. Това е много силен отбор, който има ясна идея как да играе. Имат добър треньор и всичко при тях изглежда добре подредено. Трябва да се подготвим здраво. Предстои ни трудно пътуване, предизвикателство е. Трябва да бъдем на лимита, за да спечелим", каза Стипич.