Наставникът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев остана крайно разочарован от представянето на неговите възпитаници при загубата от втородивизионния Марица Пловдив в мач от шестнайсетинафиналите за Sesame Купа на България. Бившият нападател на ЦСКА и Лил сподели, че нивото на някои от играчите на пазарджиклии не е професионално.

„Това е короната на нашето представяне до момента. Мисля, че бяхме надиграни от Марица най-вече в желание, себераздаване и борба. Ние просто дойдохме да изиграем мача, защото трябваше“, каза Манчев.

„Досега във всички мачове получаваме по един и същ начин голове. Предупредих играчите, молих им се да не ни вкарват подобни голове, но нищо. Явно това са ни качествата и ще търсим решение“.

„Ние загубихме мача 2:4. Очевидно е, че по този начин не може да се продължава. Има състезатели, които не отговарят на това професионално ниво, след като губим от отбор от Втора лига и ще търсим други играчи“.

„Нормална подготовка предстои след Нова година, както всички отбори от Втора лига. Не мога да ви кажа точно дати“, каза още наставникът на Хебър.