Георги Вълчев беше много доволен след класирането на Хебър за полуфиналите от Sesame Купа на България. Халфът призна, че няма причина да има липса на самочувствие сред играчите, но е важно и да не се полита в облаците.

„Трудна победа, но в крайна сметка е важен успехът. На 1/2-финал сме. Това е дебют на Хебър в тази фаза и сме щастливи, че продължаваме напред. Доста говорим, че мачът се играе от първия съдийски сигнал до последния. Допуснахме в два мача да ни вкарат в началото, но последните две срещи вкарваме в края и печелим. Треньорът постоянно говори за това. Надъхваме се и това дава резултат“, каза Вълчев.

42 снимки

„Нека се класират останалите отбори и да видим кои ще се класират. Купата за нас е бонус, колкото и клиширано да звучи. Ще се раздадем на 100% пък дай Боже да стигнем до финал. Защо не?“.

„Всяка победа трябва да дава самочувствие. Ние трябва да го имаме, но не и да летим в облаците. Намираме се на недобра позиция, но има доста неща, които не зависят от нас и малко или много пречат. Опитваме се да тренираме на максимум и показваме това, което можем. Не се съмнявам, че ще останем в групата“, продължи халфът.

„Всяка дузпа си е отделна, така че съм уверен когато бия. Надявам се да продължавам в същия дух и да вкарвам. Отстранихме Левски за Купата, но за шампионата ще е доста по-различен. В последните им два мача се представят добре. Очаквам интересна среща. Надявам се отново да победим и да дойдат доста хора.