Хебър и Славия спечелиха първа точка през новия сезон, след като срещата между двата отбора от третия кръг на efbet Лига завърши наравно 1:1.

Ето какво сподели треньорът на Славия след мача:

"Не очаквахме толкова агресия от страна на Хебър след почивката. Опитахме се да отбележим още един гол, но не успяхме, а първото полувреме трябваше да завърши с по-голяма преднина за нас. 

Получи се интересен мач и съм доволен. Не мога да кажа лоша дума за моите играчи. Показаха голяма агресия, отнемаха много топки. Имахме много положения, но не успяхме да отбележим повече попадения.

Имахме две контроли. Не бяха на нивото на мача срещу Лудогорец, но това е положението. Няма от какво да се оплакваме. Хебър и Славия спечелиха първа точка през новия сезон, след като срещата между двата отбора от третия кръг на efbet Лига завърши наравно 1:1.

Тони Тасев вече е в Турция. Ще ни липсва много, голмайстор на отбора е и е с най-много асистенции. Страхотно момче и на мен ми е много драго, че той е там. Доволен съм, че отиде в Турция, за да заработи пари в края на кариерата си. Продължаваме да развиваме младите."

подкрепя българския спорт