Новият старши треньор на Хебър Пазарджик – Владимир Манчев, призна превъзходството на Арда в двубоя от 12-ия кръг от efbet Лига, който тимът от Кърджали спечели с 1:0.

„Днес се опитахме да играем доста повече с топката. През първата част се получаваше. Получихме гол от статично положение, което ни разколеба. Имахме шанс да вкараме, но не се получи. През втората част отпаднахме физически и това се видя от всички.Нашият вратар бе брилянтен и ни спаси от по-голяма загуба”, коментира Манчев.

„Ние имаме много нови футболисти, няма да отличавам никого индивидуално. Хареса ми, че отборът се бори до последната минута. Предстои ни доста работа. Играчите показват желание, амбиция да претворят моите идеи на терена. С течение на времето ще се справим и ще започнем да постигаме резултати. Липсват ни резултатите. Проблемите са навсякъде. Ще търсим ново лице. Не е лесно. Видяхте, че един отбор като Арда, който дълго време играе заедно, успя да намери слабости ни в отбрана. Ще работим в следващите мачове. Имахме много малко време да работим преди този мач, но аз съм оптимист”, каза още той.