Фулвио Пеа, който е начело на Хебър, говори за целите пред отбора през новия шампионат. Отборът от Пазарджик се завърна в елита и ще се опита да запази мястото сред най-добрите у нас.  

"Много съм доволен от топлото посрещане в отбора и всички, които са част от клуба и щаба. Те дават всичко за него и неговото развитие. Времето, което разполагаме, е малко. Това го знаят всички - футболисти, треньори и фенове. Започваме по-късно подготовка, но това не означава, че ще имаме затруднения. Разполагаме с опит, желание и страст, които ще ни помогнат бързо да достигнем до добра физическа форма и да изградим една игра, която ще ни позволи да контрираме противниковите състави. Трябва да работим върху духа на отбора и върху поведението. Нов отбор сме в елита, но трябва да имаме страстта, стратегия и желание. Те ще ни позволят да бъдем подготвени за всеки един мач", заяви италианският старши треньор пред официалния сайт на Хебър.

Специалистът обеща, че Хебър ще направи селекция в опита си да остане в Първа лига.

"Очакваме и нови играчи, но започнахме с тези, с които стигнахме до елита. Искаме да имаме състав, който да запази и дори да надгради успехите ни от последната година. Приоритетът ни е оставането в Първа лига. Това трябва да се случи заедно с футболистите, които ще дойдат в Хебър. Дано постигнем нашата цел, работейки ден след ден. Това трябва да бъде мотивът, заради който сме тук", каза още Фулвио Пеа.