Отборът на Хебър приема Арда Кърджали в мач от 25-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Пазарджик стартира в 15:15 часа и може да я гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще я проследим на живо минута по минута.

Арда успя да покаже някакво съживяване в представянето си в последните два дуела, но все още момчетата на Николай Киров не са докрай убедителни. Следва коварна визита на Хебър.

В дуела срещу Пирин, въпреки че играха с човек по-малко в продължение на 70 минути, футболистите на Любо Пенев успяха да изравнят и да отмъкнат точка. Това може да даде необходимото самочувствие за предстоящия дуел срещу по-сериозен съперник. Арда се измъчи много срещу Ботев Враца, но с малко късмет взе успеха в добавеното време на мача след вкарана дузпа.

Арда заема седмото място във временното класиране, докато Хебър е 13-ти и всяка спечелена точка може да се окаже от решаващо значение за пазарджиклии и борбата им за оставане в българския елит.

Георги Каракашев се завръща в състава на Любослав Пенев, но домакините няма да могат да разчитат на Йоан Н’Зи, който в миналия мач получи червен картон и е наказан. Любопитен факт за домакините е, че всички победи у дома през сезона дойдоха след резултат 1:0.

Арда показва добри игри срещу последните тимове в таблицата, като до този момент загуби само две точки в двубоите си срещу последните пет отбора в таблицата.