Наставникът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев остана доволен от играта на своя тим срещу Ботев Враца, но призна за слабостта на тима пред гола.

В крайна сметка домакините от Враца се наложиха с 1:0 след единственото попадение на Марко Мажуга през първото полувреме.

„Не вкарахме гол. В доста мачове не вкарваме гол и това влияе върху резултата. Играем добре, правим ситуации, но не вкарваме. Това е основната забележка.

Не упреквам футболистите, просто казвам, че не вкарваме. Има и такива мачове. Спокоен съм. Намираме се в нелека серия, но ще излезем от нея. Играем добре, открит футбол, нападателен футбол, ще дойде и моментът, в който ще започнем да вкарваме.

Не е изключено да влияят тези неща на футболистите. Ние сме хората, които трябва да изнесем тежестта срещу противниците. Горе главата, трябва да продължим да се борим и да покажем характер. Така се печелят мачове.

Ние продължаваме да се борим без да се отказваме. Има три мача, максимални усилия. Ние гледаме нашия отбор. Интересува ни нашата игра и точките в нашия актив.

За мен е групата е доста оспорвана. До последния мач няма да се реши позицията на отборите. Предполагам, че на зрителите им е интересно, това което гледат”, коментира Пенев след мача.

подкрепя българския спорт