Старши треньорът на Хебър - Владимир Манчев, коментира равенството срещу Септември София в мач от efbet Лига. Той обеща на феновете на тима, че отборът на Хебър ще започне да печели съвсем скоро.

"Липсваше ни да запазим суха мрежа. Това ни беше целта в този мач специално. На полувремето призивът към момчетата бе да не ни вкарат гол, не успяхме да го постигнем. Целта ни беше и да увеличим резултата през вторите 45 минути, за да можем да бъдем сигурни в трите точки, не успяхме да го направим. Тези две неща ни костваха победата, ние не желаехме равен, мисля че и отбора на Септември не го желаеха. Поздравям ги. Мисля, че се получи интересен мач за зрителите", сподели той.

"През второто полувреме се е получил спад? Напротив. Аз не видях спад през второто полувреме. По-скоро през първото полувреме не се получиха нещата, както искахме. Искахме да атакуваме повече и да подложим под натиск Септември. Не се получи, въпреки това успяхме да реализираме гол. През вторите 45 имахме доста ситуации в наказателното им поле, те също имаха няколко изгодни положения. В никакъв случай не мога да кажа, че нашата игра не е била добра", коментира старши треньорът.

"Мен тези точки не ме задоволяват. Ние трябва да бъдем амбицирани да постигаме резултати. Виждам много голям прогрес и желание от футболистите, още може да се желае в това отношение и догодина ще го направим, сега няма да ни стигне времето и силите. Обещавам на нашите фенове, догодина се връщаме на "Георги Бенковски" и почваме да печелим точки"

"Възможно е да има промени. Зависи от играчите, които евентуално ще привлечем и тези, които евентуално ще напуснат. Имаме още един мач от първенството и един за Купата. Когато приключат мачовете, ще седнем с ръководството и ще мислим за селекцията. На този етап сме се фокусирали да вземем колкото се може повече точки", завърши Владимир Манчев.