Хебър посреща Локомотив Пловдив в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:45 и може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно минута по минута.

Хебър е в доста неприятна позиция, след като отборът има едва 12 точки след 17 мача и е вкарал най-малко попадения - 10. Тимът от Пазарджик има само една победа в последните си 12 срещи в първенството. Треньорът Владимир Манчев бе обещал, че отборът от догодина ще започне да печели по-редовно.

Локомотив Пловдив също не е в добра форма, след като отборът няма победа вече 4 мача, макар и в тях да срещна Лудогорец, Левски и ЦСКА. Отборът е на 5-та позиция, като днес ще се надява да възвърне победите на сметката си. Пиер Зебли пропуска срещата поради натрупани жълти картони, докато Бирсент Карагерен е готов да се завърне, след изтърпяване на санкция по същата причина. Смята се, че Петър Витанов вече е готов за игра.

Среещата обещава да е изключителна интересно, като и двата отбора не се печелили от известно време и това ще е шанс за тях да се върнат на пътя на победите.