Треньорът на Хебър – Любослав Пенев, говори пред репортери след спасението на неговия отбор, което стана факт при успеха с 3:1 над Берое.

Пенев отказа отново да коментира своето бъдеще, подчертавайки, че договорката му с клуба от Пазарджик е до края на настоящия сезон, който за тима на практика приключи.

„Добре го видях двубоя, много добре. Това беше един отбор, който летеше към Втора лига, но с работа и разбиране от футболистите постигнахме този резултат. Преди мача този и предишният, то нямахме много опции. Преди този мач имахме две опции – спасяване или бараж. Това го постигнахме и съм доволен, че сега ще имат 4-5 дена повече почивка“, започна Пенев пред репортерите.

„Заслужено ще остане Хебър в елита. Нищо не ми е коствало, аз си обичам работата и отделям много време за футбол. За мен това беше едно интересно предизвикателство. Според мен няма дузпа и не е антигерой Марк. Пресилена дузпа, а и съдията се забави много време да гледа, уж беше потвърдена. Всички момчета са герои. Без значение колко играят или не. Подготвям ги по еднакъв начин всички“.

„До края на сезона ми е уговорката. Аз съм свободен, но не знам какви са плановете на клуба, така че това е бъдеща тема. Най-важното беше да постигаме резултати и да играем добре. Хебър да остане и продължи в елита“, завърши Любослав Пенев.