Старши треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев, остана доволен въпреки поражението с 0:1 срещу Левски. Голът падна буквално в последните секунди на даденото от съдията четириминутно продължение.

„Представихме се много добре, продължаваме в тази линия. Искам пак да поздравя момчетата, изнесохме много добър мач. Загубихме в последната минута, но това е част от играта. Имахме първи ситуация за гол. Игра на голове“, започна Пенев.

Снимки: Startphoto.bg
86 снимки

„Ако се падне пак предишният съдия… Съдията днес си свири обективно, нищо че хората недоволстваха. Не го анализирате, не е нормално това нещо. Или е поръчка,, или този човек е много некадърен. Аз оставам с първия вариант. Пазят го футболният съюз, пазят го приятели, които са на високи постове с клубовете“, каза още Любо Пенев след мача. 

„Защо този човек не си позволи да свири така срещу ЦСКА и Левски? Ще го напляскат по дупето с дебели тояги и няма да го познаят в Карнобат. Да си гледа работата като надзирател. Две противоположни професии са. Важи за абсолютно всички. Искам да обърна внимание на надписа отзад на фланелките на реферите. Това са единствените съдии в света, които на гърба си имат надписа „пари“. Защо не го напишат на български? Това исках да допълня към предишното интервю“, добави той.

Снимки: Startphoto.bg
29 снимки

„Точките ще дойдат, сигурен съм. Много е важно да играем правилно. Нещата се получават. Трябва да добавим голове, защото головете носят точки. Не вкараме ли, няма как. Отборът седя много добре през целия мач, но нямахме късмет. Сега пауза. Трансферният период Приключва. Имаме изготвена програма за тази пауза. Няма да имаме официален мач“, продължи наставникът на Хебър.

„Искам да продължаваме да тренираме по същия начин, момчетата да се влагат и да изиграват правилно ситуациите. В тази посока мислим. Хебър играе добър и приятен за феновете футбол“, завърши Любослав Пенев.