Хебър приема Ботев Враца в мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 15:30 часа в Пазарджик и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим всичко най-интересното от срещата. 

Днешните домакини наредиха серия от четири поредни загуби, като последната беше с 1:3 при гостуването на Арда. Отборът не е печелил на своя "Георги Бенковски" от месец и половина. Тимът, воден от Любослав Пенев, заема 10-о място във временното класиране с 11 точки. 

Ботев Враца надви с 1:0 у дома Берое в дебюта на новия треньор Христо Янев. Това беше трета победа за врачани през сезона, като "зелените" заемат 13-о място с 9 точки. 

Наставникът на Хебър има да решава сериозни кадрови проблеми преди днешната среща. Титулярният вратар Матвей Игонен, десният бек Николай Николаев и крилото Октай Хамдиев са аут. Това ще принуди Пенев да направи някои промени в своя състав, част от които ще са продиктувани и от лошата форма на някои футболисти. 

Ботев ще бъде без младия нападател Мирослав Маринов, който е с травма. Участие в срещата няма да вземе и Чавдар Ивайлов. В състава се завръща Браян Переа. Колумбиецът пропусна гостуването в Кърджали заради наказание. 

Главен съдия на мача е Петър Кузев. 

 

подкрепя българския спорт