Новакът Хебър може да домакинства на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик за срещите си от пролетния дял на шампионата в efbet Лига. Това разкри кметът на Пазарджик - Тодор Попов, който пусна пост във Фейсбук, информирайки привържениците, че осветлението вече е пристигнало и предстои да бъде монтирано на стадиона.

Осветлението на стадион "Георги Бенковски" ще бъде от най-висок клас! Лампите вече са тук, забавихме се, защото 40-метровите пилони бяха поръчани от Гърция. За първия домакински мач на Хебър ще имаме стадион с обновен терен, нови 2000 седалки, чисто ново LED осветление и стадион, изпълняващ всички стандарти на Първа лига! Очакваме всички фенове на стадиона за първия домакински мач!“, написа Попов.

До момента Хебър приемаше своите съперници на стадион „Васил Левски“ в София. По програма първото домакинство ще бъде във втория пролетен кръг, който трябва да се проведе в уикенда 18/19 февруари. Тогава „гробарите“ посрещат друг новак - Спартак Варна. В редовния сезон Хебър има домакинства срещу Левски, Лудогорец, Черно море, Арда и ЦСКА преди мачовете от плейофите.