Хебър се раздели с двама от чужденците в отбора - Муса Сила и Арсенио Валпорт, съобщиха от клуба. Те имаха договори с клуба до 30 юни 2023 година, но по взаимно съгласие  контрактите бяха разтрогнати.
 
Ето какво написа официалният сайт на Хебър:
 
"30-годишният Арсенио Валпорт пристигна в Хебър като свободен агент в началото на месец септември, миналата година и бе част от допълнителната селекция на “зелените” след края на сътрудничеството на клуба с италианците от “Жокер груп”. За престоя си в Хебър бившият младежки национал на Нидерландия записа общо 18 мача (943 минути) в efbet Лига, отбеляза 3 гола, направи 1 асистенция и получи 4 жълти картона. Арсенио има и 1 мач за Купа България (23 минути в двубоя с Марица).
 
23-годишният десен бек Муса Сила също пристигна в Хебър като свободен агент през миналия септември, идвайки от френския Шоле. Парижанинът записа 15 мача (888 минути) с екипа на “зелените” в efbet Лига, в които получи 2 жълти картона.
 
Хебър благодари на Валпорт и Сила за времето, през което носиха емблемата на клуба, и им пожелава успехи на зеления терен, здраве и късмет в живота."