Футболистите на Хебър проведоха днес последното си занимание за 2022 година. От утре хебърци излизат в 35-дневна почивка, която ще продължи до началото на новата 2023 година. 

Първият сбор след зимната ваканция е фиксиран за 4-и януари, когато Владимир Манчев събира своите играчи за старт на зимната подготовка. През това време спортно-техническият щаб на клуба ще работи ударно по зимната селекция на отбора. През декември ще стане ясно с кои футболисти Хебър ще се раздели и кои ще правят компания на обявените вече две нови попълнения - Архан Исуф и Камен Хаджиев.

Предвижда се зимната подготовка да стартира в домашни условия на спортна база "Георги Бенковски", след което ще се проведе лагер и серия от контролни мачове до подновяване на шампионата в efbet Лига през месец февруари. До началото на лагера хебърци ще изиграят само една контрола - на 14-ти януари срещу Локомотив (Пд). По традиция подготовката на пазарджиклии ще стартира с провеждане на медицински и функционални изследвания, след което ще започнат встъпителните тренировки.