Голям строителен бос поема Хебър след Общото събрание на клуба, насрочено за 20-ти юни, научи от свой източник в Пазарджик "Мач Телеграф". Както е известно, сегашният УС начело с Владимир Гаджев е в оставка и клубните дела се движат от доверни лица на частните спонсори, издържащи Хебър вече 6 месеца. Новият шеф ще бъде легитимиран на самото събрание, но още от сега той е започнал да налива пари за издръжката на клуба.

"В момента бизнесменът е в чужбина. При това доста далече - отвъд голямата вода. Не става дума за общинския съветник и строителен предприемач Румен Димитров, а за негов косвен конкурент в този бизнес. Бъдещият шеф на УС е носител на куп отличия в сферата на строителството - "Златната либела"; за "Най-динамично развиваща се фирма", както и за "Сграда на годината". Той е член на Сдружението на пазарджишките предприемачи и е много запален по футбола. "Хебър от дълго време търсеше спонсор от подобен калибър, който да изнесе основната тежест за издръжката на клуба. До преди няколко месеца това правеше Общината, но сега тя само ще допълва приходната част в бюджета на Хебър.

Новият спонсор на хебърци вече е платил двуседмичен подготвителен лагер на отбора в Словения, с негови средства се обезпечава и лятната селекция на отбора", сподели нашият източник. В подкрепа на новия клубен бос, като частни спонсори според възможностите си ще останат досегашните спомоществуватели Очаква се своята лепта за план-сметката на отбора да дава и Община Пазарджик, нещо което кметът Петър Куленски вече анонсира.