Тази седмица ръководството на Хебър картотекира  21 състезателя дни преди старта на новия сезон 2024/2025 в понеделник, 22 юли от 19:00 часа срещу Спартак (Варна) в Пазарджик. 7 са чужденците в състава, а юношите на клуба са 3. Душан Вукович чака още своята виза и щом я получи, ще бъде картотекиран. 11 са играчите, които са останали от миналия сезон в тима. 11 са и новите играчи, обявиха от клуба. 

Ето и имената на всички играчи за новия сезон:

Вратари:

Петър Дебърлиев – трети пореден сезон в Първа лига с Хебър и осми пореден сезон в Пазарджик въобще – 51 мача в “А” група с екипа на Хебър – номер 1.

Мартин Янков – юноша на клуба – 1 записан мач за Купата на България – номер 88.

Марсио Да Роса – нов от Кабо Верде. Има и португалско гражданство. За последно играл в Анадия (Португалия) – все още няма номер.

Защитници:

Мартин Михайлов – втори пореден сезон в Първа лига с екипа на Хебър и 48 мача, четвърти пореден сезон в Пазарджик – номер 5.

Николай Николаев – трети пореден сезон в Първа лига с Хебър и четвърти в Пазарджик. Има 89 мача и 1 гол в Първа лига, от които 25 мача с екипа на Хебър – номер 44.

Иван Дишков – юноша на клуба – втори пореден сезон в Първа лига с 2 мача с екипа на Хебър и общо 4 сезона в Пазарджик при мъжете – номер 18.

Радослав Терзиев – нов – идва от Спартак (Варна) – първи сезон с Хебър в Първа лига. Има 165 мача и 3 гола в елита и 1 сезон във Втора лига с екипа на Хебър през 2021/2022 – все още няма номер.

Енцо Жоел Билал Ел Фатахи – нов, французин, идва от Нанси. Няма мачове в Първа лига – няма номер.

Халфове:

Божидар Пенчев – втори пореден сезон с Хебър в Първа лига като в миналия записа 12 мача за първенство. Има 58 мача в елита. Номер 21.

Мартин Райнов – нов, идва от Локомотив (Пловдив). Има 224 мача в Първа лига и 8 гола. 8 са и мачовете му за националния отбор. Все още няма номер.

Стилиян Тисовски – юноша на клуба. Трети пореден сезон в Първа лига с екипа на Хебър. Има записани 39 мача в предходните два. Номер 84.

Уилиям Фонке – нов (Белгия/Камерун), идва от Черноморец (Балчик) – няма мачове за Хебър, няма мачове в Първа лига. Няма номер.

Георги Търтов – нов, идва от Славия (София). Има 36 мача в Първа лига и 6 гола, като 32 са с екипа на Хебър и шестте гола го направиха голмайстор на Хебър в Първа лига за сезон 2022/2023. Има и два сезона с Хебър във Втора лига с 36 мача и 2 гола. Все още няма номер за този сезон.

Атанас Кабов – втори пореден сезон с Хебър в Първа лига. В предишния има 32 мача и 3 гола за първенство, а общо мачовете му в елита са 97 като е вкарал 10 гола. Номер 11.

Октай Хамдиев – от 2019 година е в Пазарджик. Трети пореден сезон в Първа лига с Хебър. 42 мача и 2 гола в предходните два. 76 мача във Втора лига за Хебър и 10 гола. Номер 77.

Олексий Збун – втори пореден сезон с Хебър, втори пореден в Първа лига. 28 мача и 2 гола. Номер 14.

Душан Вукович – нов (Черна гора), идва от Младост (Доня Горица) – Черна гора. Няма мачове в Първа лига и за Хебър. Няма номер.

Георги Стайков – нов, идва от Литекс (Ловеч) – сега ФК Ловеч. Няма мачове в Първа лига. Няма мачове за Хебър. Няма номер.

Нападатели:

Шейх Диаманка – втори пореден сезон с Хебър в Първа лига. 14 мача, 3 гола. Номер 29.

Кристиян Андонов – нов, идва от Ботев (Ихтиман). Няма мачове за Хебър и в Първа лига. Няма номер.

Набил Макни – нов (Тунис), идва от Санджулияно (Италия). Няма мачове в Първа лига. Няма и за Хебър. Няма номер.

Калоян Кръстев – нов, идва от Локомотив (София). 181 мача и 12 гола в Първа лига. 5 мача за националния отбор. Носител на Купата на България със Славия (София). Още няма номер.

Ето и списък на напусналите играчи от миналия сезон и в кой отбор са преминали:

Боян Загорски в ЦСКА II при Владимир Манчев

Стефан Цонков – Ботев (Враца)

Жоао Сеско – Тондела (Португалия)

Лазар Марин – ФК Крумовград

Архан Исуф – Тирана (Албания)

Георги Вълчев – Пирин (Благоевград)

Богомил Божуркин – Пирин (Благоевград)

Йоан Нзи – Франция

Красиян Колев – край на наема – Ботев (Пловдив)

Георги Каракашев – край на наема – Локомотив (Пловдив)

Ангел Бастунов – Визела (Португалия)

Николас Пенев – Локомотив (Пловдив)

Марк Емилио Папазов – край на наема – ЦСКА (София)

подкрепя българския спорт