Отборът на Хебър се изправя срещу амбициозния тим на ЦСКА 1948 в първи двубой от четвъртия кръг от efbet Лига. Сблъсъкът на Националния стадион "Васил Левски" започва в 18:30 часа и ще може да бъде наблюдаван пряко по DIEMA SPORT.

На Gong.bg също ще проследим срещата между "гробарите" и "червените".

За пазарджиклии седмицата отново бе повече от интересна. Те привлякоха поредното си ново попълнение - украинския нападател Есеола Хабиб. За жалост, наставникът на тима Фулвио Пеа няма да може да разчита на друг офанзивен футболист в следващите две срещи - Ивайло Михайлов, а под въпрос е Боян Кнежевич. Въпреки заявената нужда от атакуващи играчи, новакът отбеляза във всеки от първите си три мача в efbet Лига.

Столичният тим също може да се похвали с ново попълнение - Парвиз Умарбаев, който в последните няколко сезона се подвизаваше по родните терени с екипа на Локомотив Пловдив. Ивайло Климентов пък бе изходящият трансфер през изминалите 7 дни от "червения" клуб. Тимът изпитва сериозни затруднения с документацията на защитника Елитон, който няма да е наличен и за двубоя с Хебър, но добрите вести за наставника Любослав Пенев са свързани с възстановяванията на Симеон Петров и Денислав Александров.