Полузащитникът на Хебър Георги Търтов говори за своето представяне, както и за престоя си в отбора, а и за връзката с треньора начело на тима, като направи това в интервю в "Домът на футбола".

"За първи път ми се случва подобно нещо. Искам да благодаря на всички в клуба за подкрепата. Галин Иванов умее да разпределя топката, Иван Минчев доставя великолепни пасове, Тони Тасев беше топ голмайстор на отбора. За мен беше важно да играя, благодаря, че президентът ме пусна. Позната обстановка е за мен, знам, че хората държат на мен. Важна е работата на терена. Загубите ги отдавам на новите и младите момчета в състава", започна той.

"Имам само хубави моменти за моя дебют в най-високото ниво на българския футбол. Аз съм и тренирал с този треньор преди години. Познаваме се и знам какви са неговите изисквания. Всички в рода ни са били футболисти. Дядо ми, баща ми и чичо ми, а аз наследявам това поприще. Най-добре се чувствам на лявото крило, но мога да играя на всяка позиция", добави полузащитникът на Хебър.

"Перфектният футболист би бил с моя десен крак, с ляв такъв ще бъде Ангел Лясков. С глава бих сложил Владимир Николов. За подаване най-подходящ е Иван Минчев, а за сила Мартин Михайлов. За скорост ще поставя Бернард Текпетей, а за футболен интелект Галин Иванов", завърши Георги Търтов.

 

подкрепя българския спорт