Нападтелят на Хебър Георги Николов спечели приза за най-добър играч на 7-ия кръг от efbet Лига. Тогава той реализира хеттрик срещу Локомотив Пловдив, но тимът му загуби с 3:4.

"Благодаря на всички гласували за мен и на моя отбор, без който нямаше да съм тук. Не ми е първият хеттрик, в юношеските гарнитури съм имал още. Посещавам головете на моето семейство, винаги, те са моята подкрепа", сподели той на награждаването.

start-photo.bg
6 снимки

"За мен е важно да съм вътре на терена, централен нападател е най-подходящата за мен позиция, но треньора преценява. Вижте отскоро съм в Хебър, гледам да се разбирам с всички момчета. От самото начало мога да взаимодействам добре с тях на терена и извън него", допълни Георги Николов.

Нападателят на Хебър коментира поражението с 0:1 от Левски в мач от 8-ия кръг на шампионата ни.

"Вчера, можеше да се преразгледа ситуацията. За нас имаше игра с ръка при гола на Левски. Не за първи път се случва това, да не преглеждат ситуации при гол на противника. Продължаваме напред" 

Георги Николов коментира и използването на системата ВАР.

"Мисля, че трябва да бъде равностойно спрямо всички клубове, каквото за едните, такова и за другите. В някои ситуации мисля, че трябва да бъде по-справедливо, спрямо нас"

"Аз съм прекалено млад, в момента съм концентриран върху предстоя си с Хебър, тренирам всеки ден и искам да се развивам. Щастлив съм, че мога да работя под ръковоството на Любослав Пенев. Изключителен професионалист е, видял е много във футбола. Щастлив съм, че мога да науча много от него", завърши той.