Крайният защитник на Левски - Патрик-Габриел Галчев, отрече да е имало подценяване на Хебър, след като „сините“ стигнаха до много трудно победа с 1:0. Той заяви, че отборът трябва да реализира положенията си, така че да не се „закучват мачовете“.

„Една от главните причини беше умората, но не трябва да се фокусираме върху нея. Трябваше първото полувреме да си вкараме положенията. Така се разви мачът, че в 90 и плюс минута вкарваме гол. Това е добре, но трябва да започнем по-рано да си реализираме положенията, за да не се закучва мачът“, заяви Галчев.

Снимки: Startphoto.bg
29 снимки

„Със сигурност нямаше подценяване в нашия отбор. Умората и пропуските рефлектираха върху нас. Хебър е много сериозен отбор и го показва с всеки изминал мач. Няма как да бъде подценен“, добави бранителят.

„Реално е да се борим за титлата. Борим се освен за нея и за Купата на България. И на двата фронта сме. Борим се до последно. Дай Боже, да ни даде титлата така както ни дава голове в последните минути и да зарадваме феновете“.

„Усещането е невероятно за мачовете с националния отбор. Все пак това е националната фланелка и е гордост, която да носим и да защитаваме“, завърши Галчев.