ЦСКА посреща Хебър в мач от втория крът на efbet Лига. Двубоят на стадион "Васил Левски" стартира в 19:00 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим най-интересните моменти минута по минута.

"Червените" започнаха сезона с минимална загуба от Лудогорец, като играха силно и имаха повече положения, поне през първата част. Тогава дори Тобиас Хайнц изпусна дузпа. Днес момчетата на Томислав Стипич ще искат да се реваншират пред феновете си и да вземат трите точки. Привържениците на ЦСКА обаче отново няма да са на трибуните заради наказанието на клуба.

Самият Стипич сподели, че кадрови проблеми няма, като единствената въпросителна е около младежа Петко Панайотов, който започна като титуляр в Разград.

"Единствената въпросителна е около Петко Панайотов, той бе ударен в мача с Лудогорец. Не е мускулно разкъсване, ще преценя неговото състояние. Няма да рискуваме. Марк-Емилио Папазов игра за дубъла и получи червен картон и няма да може да участва"

Още срещата ще пропуснат Амос Юга и Емануел Шакич, с които клубът води преговори за прекратяване на договорите по взаимно съгласие. Новото попълнение на ЦСКА Джейсън Локило, който пристигна вчера и започна тренировки, съвсем очаквано не е в групата за мача с тима от Пазарджик. В групата обаче се завръща Браян Кордоба след изтърпяно наказание.

Хебър имаше тежък старт на сезона, губейки с 0:2 от Спартак Варна и то у дома. Тимът не показа особено добра игра, като и състоянието на терена не го позволи. Като цяло срещата започна неприятно за пазарджиклии след червения картон на Николай Николаев още в 18-ата минута. Новият треньор Веселин Великов все още комплектова състава. Срещата в столицата ще пропуснат и халфът Стилиян Тисовски, който се възстановява от контузия и нападателят Душан Вукович, който чака още своята работна виза.

"Ще бъде наистина тежък следващия мач. Ако успеем да измъкнем нещо срещу ЦСКА, би било добре", сподели той още след мача със "соколите".

Главен съдия на днешния двубой ще бъде Иво Андреев.

подкрепя българския спорт