Футболистът на Хебър Атанас Кабов вкара изравнителния гол за 1:1 срещу Пирин Благоевград. Именно той получи приза за Играч на мача и шампанско, предоставено от Gong.bg.

"Като цяло ние бяхме дошли с други намерения, нашата цел не бе само точката. Мачът не тръгна по нашия вкус и се наложи да играем с човек по-малко. Щастлив съм, че успях да помогна и съм щастлив, че донякъде обърнахме лошия резултат", сподели той.

"Това което се е случило остава назад в дните, нямам проблеми с треньорския щаб и Любослав Пенев. Станаха едни проблеми, които не искаме да коментираме. Последните два мача треньорът ме върна в отбора и така ми гласува доверие, аз съм длъжен да давам най-доброто от себе си", допълни Кабов.

startphoto.bg
38 снимки

"Със сигурност преди началото на втория полусезон имахме различно виждане. Взехме една победа срещу Локо Пловдив, но в другите мачове не взехме максимума от точки. В доста от мачовете сме ощетени, това също оказва влияние. Ние всяка седмица се трудим и даваме максимума на тренировки", каза още голмайсторът днес.

"Засега няма финансови проблеми, нещата са добре, има страхотен колектив и ние всички ще се борим заедно да постигнем целта на Хебър, а тя е оставане в елита", завърши Атанас Кабов.