Арда приема Хебър в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Двубоят в Кърджали стартира в 21:15 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще проследим всичко най-важно от срещата.

До този момент Арда има 1 победа от три мача, като в последния кръг претърпя тежка загуба с 1:5 от Лудогорец. Хебър пък все още търси първи успех, след като записа две поредни загуби, а в последния си мач направи равенство 1:1 със Славия. 

"Този мач е в графа „задължителни”. Ако в такива мачове не успяваме да побеждаваме, ще бъде доста трудно. Надявам се, че ще изглеждаме коренно различно в следващия мач”, изрази надежда Александър Тунчев. Освен това наставникът на Арда сподели, че са нужни още нови попълнения, но до момента такива няма.

Освен лошото начало на сезона от към резултати за Хебър, тимът от Пазарджик има и друг сериозен проблем - не може да домакинства на собствения си стадион. Състоянието на терена не позволява това да се случи и Хебър домакинства далеч от дома. Такъв беше случаят в предния мач със Славия, в който гробарите се водеха домакини, но всъщност двубоят се проведе на стадиона на "белите".

Със сигурност новият треньор на отбора Веселин Великов има много сложна задача от началото на кампанията, като Хебър ще се надява да вземе първа победа днес и всичко да тръгне нагоре.

Главен съдия на двубоя ще бъде Мариян Гребенчарски.

 

подкрепя българския спорт